Mindfulness pentru părinți și copii

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16.09.2017
1:00 pm - 5:00 pm

Location
Institutul de Fizică Aplicată al AȘM

Categories No Categories


Mindfulness pentru părinți și copii (emoțiile mele și emoțiile copilului meu)

Ce: In ziua de azi se vorbește foarte mult despre emoții. Inteligența emoțională devine un trend pe care foarte mulți îl explorează. Ni se spune cât de important este să fim empatici, să înțelegem ce simțim și cum să integrăm ceea ce simțim cu ceea ce gândim. Doar ca atunci când dezvoltarea ta a fost axată doar pe partea rațională și emoțiile erau considerate o slăbiciune, este foarte greu să facem aceste schimbări la nivel de dinamica ineterioară, nu doar la nivel mental.
SI chiar dacă credem la un moment dat că am reușit să învățăm să ne gestionăm emoțiile, copiii noștri au darul de a ne demonstra contrariul :) și dezvelesc strat după strat în lumea noastră interioară, pentru a ne provoca să ne uităm mai departe, să vindecăm mai departe și să ne acceptăm cu tot ceea se suntem și trăim noi.
Una dintre cele mai mari provocări ale vieții de părinte este să ne menținem calmul. De foarte multe ori ne trezim în situații în care lipsa noastră de control ne uimește sau chiar ne șochează. Strigătele au devenit noile palme la fund ale generației noastre.
Este foarte important să înțelegem că echilibrul emoțional se dezvoltă în timp și necesită o bună practică și conștiență a propriilor noastre emoții.
Să eliminăm strigătele din modul în care comunicăm cu ceilalți este o necesitate, deoarece simțim din ce in ce mai mult cît sunt de ineficiente, însă nu le putem elimina până nu înșelegem sursa lor.
Vă invit la acest atelier să descoperim lucruri despre viața noastră interioară, despre modul în care funționează emoțiile și modul în care povestea noastră biografică ne influențează ceea ce suntem azi. Vă invit la o călătorie introspectivă în viața voastră emoțională prin care să identificăm strategii personale de gestionare a emoșiilor noastre si a emoțiilor copiilor noștri. Astfel, la atelier vom învăța:

  • ce este inteligența emoțională și cum ne ajută emoțiile să ne cunoaștem
  • ce este empatia și cum o modelăm copiilor noștri
  • creierul și viața noastră emoțională
  • de ce strigăm și cum să ne oprim
  • tehnici de relaxare și gestionare a emoțiilor
  • care este povestea personală și modul în care aceasta ne influențează
  • exerciții practice de conștientizare
  • cum să spunem Nu ferm, dar cu respect
  • despre importanța conectării cu sine și cu ceilalțiâ

Unde: str. Academiei nr. 5A, Institutul de Fizică Aplicată
Când: 16 septembrie, ora 13:00
Cum: datorită faptului că locurile sunt limitate, vă rog sa completați formularul de înscriere pe care îl gasiți apăsînd butonul Rezervă Acum.
Contribuția binevenită: 250 lei

Bookings

Bookings are closed for this event.

About the Author

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

No Related Post