Grup de sprijin pentru părinți

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 12.04.2018
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Evolio Consulting

Categories


Dragii mei, la fiecare atelier pe care l-am susținut până acum au fost momente în care nu am putut dedica cât timp mi-aș fi dorit pentru întrebările sau grijile voastre. Acest aspect mă preocupa destul de mult, dar fiind mulți participanți, era dificil să răspund tututor cerințelor.
Așa că am decis să organizez întâlniri mai mici, în care să ne axăm pe ceea ce trăim ca părinți, pe greutățile pe care le avem sau bucuriile care le trăim în viața noastra de zi cu zi.
Formatul va fi ca al unui grup de sprijin în care toți au oportunitatea să vorbească, să fie ascultați și să își exprime părerea. Voi aduce și exerciții de meditație și conectare cu noi înșine și veți putea inclusiv vota dacă vreți să discutăm o anumită tematică. Vom fi între 12-15 persoane.
Aceasta întâlnire este dedicată exclusiv persoanelor care au participat la minimum 3 ateliere ale Clubului. Este oportunitatea celor care au pornit cu mine pe niște drumuri de cunoaștere, să vină și să găsească sprijin în viziunea pe care noi o trăim la aceste ateliere. De aceea este important să avem o linie comună de discuție și niște cunoștințe asemănătoare.

Înscrierile se fac accesând butonul Booking de mai jos.

Când: 12 aprilie, ora 18:00 – 20:00
Unde: Grenoble 106
Telefon de contact: 069628286
Contribuție benevolă: 150 lei

 

 

 

 

Bookings

Bookings are closed for this event.

About the Author

You may also like these

No Related Post