LIMITE ȘI NEVOI – cum le trasăm empatic?

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 29.12.2015
5:45 pm - 9:30 pm

Location
ILTC Moldova

Categories


bannerLIMITE ȘI NEVOI – cum le trasăm empatic? (o abordare conștientă a comunicării părinte-copil)
Ce: Până acum, familia a fost văzută ca o strucutură ierarhică, o structură de putere în care regulile se trasează de sus în jos.
Într-o structură de putere trebuie să existe lege și ordine. Și atunci când vine vorba despre creșterea copiilor, trasarea limitelor devine un subiect central. Acestea erau impuse pentru a guverna viața fizică, mentală și emoțională a copiilor. Ceea ce pot sau nu pot sa facă copiii era strict si clar. Funcționalitatea familiei se baza pe respectarea strică a regulilor stabilite de autoritatea familială.
Daca privim familia ca o structură relațională, în care fiecare are dreptul și oportunitatea să se exprime, atunci viziunea asupra trasării limitelor se schimbă radical. Pentru că intr-o relaționare puterea nu își găsește locul. La baza relaționării stă comunicarea și funcționalitatea familiei este determinată de satisfacerea nevoilor tuturor mebrilor ei.
De ce:
la acest atelier vom învăța
– principii de bază de în comunicarea empatică
– ce sunt nevoile și cum le identificăm
– ce înseamnă relaționare bazată pe satisfacerea nevoilor personale
– Ce sunt limitele personale, cum le trasăm empatic. Întăririea și schimbarea limitelor în funcție de nevoile membrilor familiei (familia este un organism viu, in continuă schimbare și dezvoltare, astfel și limitele trebuie să se schimbe în conformitate cu acest proces)
– exerciții de comunicare la nivel personal personal, trasarea limitelor la persoana I, exerciții de comunicare empatică.
Când: 29 decembrie, ora 17:45
Unde: ILTC Moldova, str. Petru Rareș 43

Cum: Datorită faptului că locurile sunt limitate (20 de persoane), vă rugăm să vă rezervați locul prin completarea formularului de rezervare pe care il găsiți aici:
Dacă nu mai puteți participa la eveniment, vă rugăm să ne anunțați cu 3 zile înainte de eveniment
Contribuție benevolă: 200 lei
Pentru informații, rezervări:
Adriana Boroș – 069628286

Bookings

This event is fully booked.

About the Author

You may also like these

No Related Post