Adriana Boroș în vizită la ScreenFree Generation – la un ceai despre plâns și mofturi

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 28.12.2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
ScreenFree Generation

Categories


Adriana Boros, cea mai apreciată expertă în parenting și cea mai des așteptată în Moldova, revine în Chișinău și a acceptat să ne facă o vizită în atelierul ScreenFreeGeneration!

Într-o atmosferă caldă, la un ceai, vom avea o discuție de suflet despre comportamentele dificile ale copiilor, despre mofturi și lacrimi. Adriana o să ne vorbească despre cauzele, mesajele pe care le poartă în spate mofturile și lacrimile, despre modalitățile de gestionare a lor și vom face împreună exercții.

Pentru ca discuția să se întâmple, este nevoie să venim, cel puțin, 15 părinți conștienți. În același timp, numărul de locuri este limitat. De aceea, vă rugăm să vă confirmați participarea și să completați formularul de înscriere de mai jos

Contribuția binevenită este de 150 lei.

Adriana Boroș, expertă în parenting, educator parental, psiholog, fondatoarea Clubul parintilor constienti, din Cluj, România.
Începând cu 2015, a ținut în RM peste 50 de ateliere, a fost invitata a numeroase emisiuni TV și seminare pe subiecte de educație. Clubul parintilor constienti din Moldova, fondat și administrat de Adriana Boroș, are peste 16.400 membri.
Săptămânal, ține ședințe live pe subiecte de educație, pe care le puteți urmări pe Clubul parintilor constienti, sau înregistrările pe Youtube:
https://www.youtube.com/user/Badry82

Bookings

Bookings are closed for this event.

About the Author

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

No Related Post