Creștem copii cu bucurie și stimă de sine

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16.11.2016
5:30 pm - 9:00 pm

Location
Forum center and Hostel

Categories


Sursele elementare ale fericirii în ansamblul ei sunt iubirea și compasiunea, un sentiment de bunătate și căldură față de cei din jur. Dalai Lama

Fiecare părinte își dorește ce este mai bine pentru copilul lui. Își dorește să ajungă un adult echilibrat, independent, care să aibă curaj, să știe ce dorește de la viață și să fie conștient de abilitățile pe care le are.
Însă, de multe ori suntem puși în fața faptului că nu știm cum să ne ajutăm copilul, cum să îl motivăm corect, cum să îl ghidăm pentru a-și atinge potențialul lui maxim. Simțim de multe ori că strategiile noastre nu funcționează, că lumea este într-o schimbare continuă și că noi trebuie să pregătim copilul pentru a face față unei lumi despre care nu știm foarte multe. Este greu să ne imaginăm cum va fi lumea peste 20 de ani. Mai ales că ritmul schimbării ne depăsește și pe noi de multe ori.
banner-stimaCeea ce putem face noi pentru copiii noștri acum este să le fim un ghid de nădejde care să îi ajute să se descopere și să se înțeleaga, să le creăm un atașament sănătos încă de la naștere și să le dezvoltăm stima de sine și increderea în ceea ce sunt ei și să reușim să dezvoltăm acele părți ale personalității lor care să îi ajute să se bucure de realizările lor. Pentru că aceste premise sunt valabile indiferent de modul în care lumea va arată în viitor.
Astfel, vă invit la un atelier prin care să descoperim împreuna cum ne ajutăm copilul să se dezvolte armonios, cum creștem copii care să se bucure de realizările lor și să aiba reziliență. Și cum stimulăm motivația acestora înspre a se cunoaște și iubi.
La atelier vom discuta despre:
= teoria atașamentului și cum se dezvoltă acesta pe vârste
= cum dezvoltăm măiestria și reziliența copiilor
= cum dezvoltăm spiritul responsabilității
= ce înseamnă motivația și cum se susține si se dezvoltă
= noțiuni despre sexualitatea copilului
= jocul – metodă naturală de învățare
= exerciții practice și de cunoaștere
CÂND: 16 noiembrie, ora 17:30
UNDE: Forum Center and Hostel, str. București nr. 77/5
CUM: având în vdere că locurile sunt limitate, completați formularul de înscriere pe care îl găsiți mai jos
Contribuție benevolă: 200 lei

Bookings

Bookings are closed for this event.

About the Author

You may also like these

No Related Post