LIMITE ȘI NEVOI – cum le trasăm empatic?

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 19.11.2016
2:00 pm - 6:00 pm

Location
Institutul de Fizică Aplicată al AȘM

Categories


Ce: Viața noastră împreună cu copiii este o provocare continuă prin care creștem și ne dezvoltăm împreuna. Din experiența mea de educator parental din ultimii 4 ani, am ajuns la concluzia ca una dintre cele mai complicate decizii cu care se confrunta părinții este cea legată de regulile și libertățile pe care le au copiii. Nimic din viața noastră de părinți nu pare să fie așa de greu ca stabilirea acestui echilibru intre libertate si limită. Încercând să schimbăm paradigma educațională și sp oferim copiilor noștri un alt model de relaționare, ne simtțim prinși la mijloc între ceea ce a fost întărint in mintea noastra de-a lungul zecilor de ani și intuiția și emoția că lucrurile pot sa fie diferite si creșterea unui copil să fie o călătorie de cunoaștere și dezvoltare personală.
Astfel, va invit să discutăm despre libertate și limite în educația copiilor. Despre cum putem schimba paradigma asupra disciplinei și care este poziția noastră ca prăinti in cadrul acestei relații.
banner-limiteLa această întâlnire vom discuta despre:
= principii de comunicare non violent
= ce sunt nevoile și cum le identificăm
= ce înseamnă relaționare bazată pe satisfacerea nevoilor personal
= Ce sunt limitele personale, cum le trasăm empatic. Întăririea și schimbarea limitelor în funcție de nevoile membrilor familiei
= Cum putem preveni comportametele nedorite ale copiilor
= Cum intervenim atunci cand comportamentul deja a avut locUnde
Cand: 19 noiembrie, ora 14:00
Unde: Insititul de Fizica Aplicata, str. Academiei nr. 5
Cum: având în vdere că locurile sunt limitate, completați formularul de înscriere pe care îl găsiți mai jos
Contribuție benevolă: 200 lei
Trainer : Adriana Boroș este educator parental de 4 ani. Are studii in psihologie și a întemeiat comunitatea Clubul Părinților Conștienți, în cadrul căruia organizează ateliere de parentare conștientă. Este mama unui băiat minunat, care are 6 ani și datorită căruia a luat acest drum al parentării conștiente.
“Crezul meu este că o relație echilibrată cu copilul nostru, înseamnă o relație echilibrată cu sinele nostru. Copiii ne învață multe lucruri despre noi înșine și daca avem deschiderea necesară, vom putea porni pe un drum al vindecării și apoi descoperirii de sine.
Ceea ce am invățat de la părinții minunanți care au venit de-a lungul timpului la atelierele organizate de mine, e că acest proces de schimbare si construire a unei relații armonioase cu copilul este unul permanent. Este un proces de încercare și eroare continuu, cu zile mai bune și zile mai complicate, dar o dată intrat pe acest drum, nu mai este cale de întoarcere.”

Bookings

Bookings are closed for this event.

About the Author

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

No Related Post