Mindfulness – cum mă conectez la propriile emoții și cum îmi păstrez calmul

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 09.05.2020
6:00 pm - 8:30 pm

Categories


Ce: Prin emoții ne adaptăm la mediul înconjurător, ne ajută să ne dăm seama de pericole, ne ajută să ne orientăm în lume și să ne dăm seama de impactul pe care anumite lucruri îl au asupra noastră. Ele nu sunt bune sau rele, dar pot deveni distructive atunci când se manifestă dezechilibrat sau atunci când ele dăunează individului sau celor din jur.

Menținerea calmului, mai ales în situații de criză sau situații care declanșează în noi anumite trăiri, este o provocare de cele mai multe ori. Ca părinți, ne aflăm acum sub o presiune foarte mare. Lucrurile s-au schimbat radical într-un timp foarte scurt, ne confruntăm cu multă nesiguranță, confuzia generată de toată această realitate neclară este apăsătoare și totuși, indiferent de ce ceea ce simțim, există niște responsabilități pe care nu le putem ignora și niște cerințe care vin o dată cu fișa postului ?

Modul în care noi gestionăm această perioadă este o sursă de inspirație pentru copiii noștri. Ei se uită la noi și învață o grămadă de lucrurile despre cum reacționează oamenii din jurul lor și ajung să internalizeze modele cele mai relevante pentru ei.

Mindfulness este despre capacitatea noastră de trăi emoțiile noastre fără să le aruncăm asupra celorlalți și fără să le lăsăm să ne saboteze atunci când ne este lumea mai dragă.

La atelier vom discuta despre:

 • ce este inteligența emoțională și cum ne ajută emoțiile să ne cunoaștem
 • cum ne adaptăm prin emoții
 • ce este empatia și cum o modelăm copiilor noștri
 • creierul și viața noastră emoțională
 • de ce strigăm și cum să ne oprim
 • tehnici de relaxare și gestionare a emoțiilor
 • cum să spunem Nu ferm, dar cu respect
 • despre importanța conectării cu sine și cu ceilalți

Unde: online pe platforma ZOOM

Când: 9 mai, ora 18:00

Cine: Adriana Boros, expertă în parenting, consilier parental, formare în pedagogia Waldorf și Master NLP, fondator al comunității online Clubul Părinților Conștienți și autor pe situl www.parinticonstienti.com, mama unui băiat de 10 ani.

Cum: Pentru înscriere există câțiva pași pe care trebuie să îi faceți.

Pentru a avea o listă accesibilă la cei care doresc să participe, vă încurajez să vă înscrieți la secțiunea Booking. Locul dvs va fi confirmat abia după ce efectuați plata contribuției în valoare de100 de ron. Contribuția poate fi transferată prin:

 • Revolut: 0740511149
 • Paypal: me/adrianaboros
 • Transfer bancar: Asociația Kef Music cont: RO12BTRLRONCRT0508423001
 • Transfer bancar: Beneficiar Victor Medinschi nr. card: 4028110037077911 (Moldinconbank)

Când realizați transferul, vă rog să specificați: webinar Clubul Părinților Conștienți. Vă rog să îmi trimiteți dovada de plată pe adresa de email: adriana.boros@parinticonstienti.com
După înscriere și achitare, veți primi linkul pentru conferința.

Ne vom întâlni în zoom. Seminarul va dura 2 ore și vom avea 30 de minute de întrebări și răspunsuri.
În zoom avem posibilitatea să ne vedem video toți participanții și să interacționăm prin video. Înregistrarea va fi disponibila încă 5 zile.

Bookings

Bookings are closed for this event.

About the Author

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

No Related Post