Stima și iubirea de sine – atelier de creștere cu Adriana Boroș

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18.12.2018
6:00 pm - 8:30 pm

Location
Magic Natura

Categories


Există anumite momente în viața noastră când lucrurile nu se mai așează așa cum făceau până acum. Fiecare cilcu de viață ne aduce mai multă conștientizare, împreună cu mai multe întrebări, împreună cu mai multe căutări.
În fiecare zi mă ridic din pat și mă întreb cine sunt azi? Sunt mama, sunt fiica, sunt partenera, sunt femeia, sunt facilitatorul, sunt toate la un loc, un pic din fiecare sau nu mă regăsesc în niciunl dintre roluri?
Avem atâtea roluri care ne definesc și de multe ori ne pierdem doar într-unul, maxim 2. Și toată viața noastră și simțirea despre noi se raportează la ele. Dar oare știu cine sunt? Știu ce îmi doresc? Mă cunosc? Sunt aceste lucruri care spun că mi le doresc ale mele? Sau le-am împrumutat?

Dacă suntem dispuse să ne afirmăm deschis și să iubim din toata inima, cu siguranță ne vom trezi cu inima frântă. Dacă vom încerca lucruri noi, inovative, vom cădea cu siguranță. Dacă vom risca investind în alți oameni, vom experimenta cu siguranță dezamaăgirea. Nu contează dacă suntem răniți de o despărțire dureroasă sau de o cauză mai minoră. Dacă vom învăța să ieșim din aceste experiențe și cum să ne asumăm propriul destin, ne vom putea scrie singure finalul poveștii, cu mut curaj. Prin asumarea poveștii noastre de viașă, evităm capcana de a fi simple personaje în poveștile scris de alții.

Așa că te invit în data de 18 decembrie la Magic Natura și să deschidem cartea TA. Să vedem ce ni se arată, ce simțim când o deschidem și care este drumul prin care vrem să citim această carte.
Vom povesti despre noi, despre lumea nastră interioară, vom face o incursiune în copilărie și vom vedea ce definește femeia din noi. Te-am intrigat?
Atunci înscrie-te mai jos și dăruiește-ți acest timp pentru tine. Astfel, magia sărbătorilor să fie și despre tine! Contribuția ta este de 60 ron. De restul ne ocupăm noi ?

_________________________________________________________

Adriana Boros Fondator al Clubului Părinților Conștienți și al comunității UpGrade in Educație.

Odată cu nașterea mea ca mama, dragostea pentru psihologie a reînviat într-o formă foarte neașteptată. Nu m-aș fi gândit că voi deveni atât de pasionată de parenting, de educație și de dezvoltarea mea personală în aceste domenii. Responsabilitatea de a crește și ghida o persoană, m-a făcut să reevaluez toate valorile mele, toate viziunile legate de educație și nevoi. Am ajuns la concluzia că, făcând o combinație între instinct și ceea ce înveți sau ai învățat prin experiență, reușești să ajungi pe drumul corect înspre cunoașterea de sine și devenirea ta ca părinte conștient.

Formarea mea este în primul rând influențată de rolul meu de mamă, de bazele puse la facultatea de Psihologie și cursurile la care am ales să particip pentru a-mi lărgi aria de cunoștințe și a construi propia viziune în ceea ce privește parentingul. La moment sunt în formare ca educatoare Waldorf, precum și în terapia Imago. Clubul Părinților Conștienți este proiectul în care eu mă regăsesc și care mi-a adus cele mai multe împliniri sufletești. Mărturie stau cele peste 100 de ateliere susținute și sutele de părinți care au participat și care mă însoțesc în acest drum.

Ceea ce vă propun să experimentați la atelierele mele este un proces de descoperire personală și de restructurare a viziunilor despre relații și comunicare. Eu cred ca sunt doar un ghid discret în aceasta muncă pe care o faceți voi, părinții minunați care aveți curajul să experimentați și să vă descoperiți pe voi.

Mai multe despre Adriana Boros și articolele sale puteti găsi aici: http://www.parinticonstienti.com/

Bookings

Bookings are closed for this event.

About the Author

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

No Related Post