Copilul de la 7 la 14 ani

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 03.03.2020
5:30 pm - 9:00 pm

Location
Mendelevium

Categories


Știi acea senzație că în sfârșit parcă ai înțeles ce ai de făcut și copilul intra în altă fază și trebuie să o iei de la capăt…. Iar până te dezmeticești, copilul e la ani lumină de tine?
Eu am trăit-o de multe ori și am înțeles ca sunt lucruri pe care le pot face ca viața mea de părinte să fie puțin mai ușoară.

După vârsta de 7 ani lucrurile devine din ce în ce mai complexe. Anumite aspecte ale vieții cu copilul se ușurează altele devin din ce în ce mai provocatoare.
Va invit să povestim despre aceste schimbări, despre cum ne putem pregăti pentru ele și mai ales cum le putem gestiona emoțional mai ușor. Pentru că și noi părinții trecem prin multe schimbări în această perioadă în care rolul nostru se metamorfozează și putem ajunge la frustrări identitare.

La acest atelier vom discuta despre:
– Ce se întâmplă în viața copilului după vârsta de 7 ani: schimbări fiziologice și neurologice
– Nevoile copilului la diferite vârste din acesta etapă și relaționarea cu ceilalți copii
– Cum facem față schimbării de dinamica între noi și copii
– Cum gestionăm relația copilului cu școala și cu temele
– Cum arată învățarea la această vârstă

Facilitator: Adriana Boros – fondator Clubul parintilor constienti

Odată cu nașterea mea ca mama, dragostea pentru psihologie a reînviat într-o formă foarte neașteptată. Nu m-aș fi gândit că voi deveni atât de pasionată de parenting, de educație și de dezvoltarea mea personală în aceste domenii. Responsabilitatea de a crește și ghida o persoană, m-a făcut să reevaluez toate valorile mele, toate viziunile legate de educație și nevoi. Am ajuns la concluzia că, făcând o combinație între instinct și ceea ce înveți sau ai învățat prin experiență, reușești să ajungi pe drumul corect înspre cunoașterea de sine și devenirea ta ca părinte conștient.
Formarea mea este în primul rând influențată de rolul meu de mamă, de bazele puse la facultatea de Psihologie și cursurile la care am ales să particip pentru a-mi lărgi aria de cunoștințe și a construi propia viziune în ceea ce privește parentingul. Am urmat cursul de educatoare Waldorf , am lucrat 1 an ca li coordonator educațional și consilier într-o scoală și sunt în formare ca Master NLP.
Clubul Părinților Conștienți este proiectul în care eu mă regăsesc și care mi-a adus cele mai multe împliniri sufletești. Mărturie stau cele peste 100 de ateliere susținute și sutele de părinți care au participat și care mă însoțesc în acest drum.
Ceea ce vă propun să experimentați la atelierele mele este un proces de descoperire personală și de restructurare a viziunilor despre relații și comunicare. Eu cred ca sunt doar un ghid discret în aceasta muncă pe care o faceți voi, părinții minunați care aveți curajul să experimentați și să vă descoperiți pe voi.

Mai multe despre Adriana Boros și articolele sale puteti găsi aici: http://www.parinticonstienti.com/

Când: 3 martie, ora 17:30
Unde: Mendelevium, str. Bănulescu Bodoni 61, ASEM bl. C

Cum: contribuție benevolă: 450 de lei.
!!! Dacă achitați contribuția în avans, beneficiați de o reducere de 12%. Dacă vă înscrieți și la atelierul din data de 3 martie (detalii aici: Copilul de la 7 la 14 ani), contribuția este de 650 pentru ambele ateliere.

Aceasta o puteți achita in avans:
– nr card:4028110037077911
Beneficiar: Victor Medinschi )Moldiconbank)
(daca aveti nevoie de CNP va rog sa ne scrieti mesaj privat)
– Revolut: +40740511149
– Paypal: paypal.me/adrianaboros

Vă rog să trimiteți dovada de plată la adresa de email: adriana.boros@parinticonstienti.com pentru a va putea rezerva locul la atelier sau puteti achita inainte de atelier.
Inainte de trasfer, va rog sa completati formularul de inscriere de mai jos. Locul dvs va fi rezervat automat prin efectuarea plății.

Locuri limitate: 25 de persoane

Bookings

Bookings are closed for this event.

About the Author

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

No Related Post