Gestionarea conflictelor, bullying și rezolvare de probleme

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 04.03.2020
5:30 pm - 9:00 pm

Location
Mendelevium

Categories


De cele mai multe ori conflictele ne sperie. Vrem să fugim de ele sau să le eliminăm din viața noastră. Aceste ”strategii” nu sunt câștigătoare pe termen lung pentru că ne lasă fără pregătire în fața conflictului și fără strategii reale să gestionăm și să rezolvăm problemele eficient.

De cele mai multe ori doar prin conflict vindecăm anumite părți din copiii și copiii au nevoie să învețe strategii reale de gestionare a conflictelor, de la noi adulții în primul rând. Pentru că noi sunt modelele reale pe care le urmează și prin observarea modului în care noi relaționăm cu lumea, ei învață cum să se raporteze la lumea înconjurătoare.

Aceste atelier se adresează atât părinților, cât și oamenilor implicați în educație (profesori, învățători, educatori, facilitatori și orice persoane care se ocupă de activități legate de copii)

La acest atelier vom acea posibilitatea de a:

  • Înțelege mai profund conflictele și unele tipologii ale acestora
  • Înțelege mai profund conceptul de spațiu de siguranță emoțională și fizică a copiilor
  • Înțelege teoria atașamentului și conexiunea ei cu procesele de învățare
  • Înțelege mai profund conceptul de bullying și ce strategii putem adopta pentru a diminua acest fenomen
  • Descoperi tehnici reale de rezolvare de probleme și comunicare empatică
  • Înțelege neurologia conflictelor și emoțiilor puternice la copii

Facilitator: Adriana Boros – fondator Clubul parintilor constienti

Odată cu nașterea mea ca mama, dragostea pentru psihologie a reînviat într-o formă foarte neașteptată. Nu m-aș fi gândit că voi deveni atât de pasionată de parenting, de educație și de dezvoltarea mea personală în aceste domenii. Responsabilitatea de a crește și ghida o persoană, m-a făcut să reevaluez toate valorile mele, toate viziunile legate de educație și nevoi. Am ajuns la concluzia că, făcând o combinație între instinct și ceea ce înveți sau ai învățat prin experiență, reușești să ajungi pe drumul corect înspre cunoașterea de sine și devenirea ta ca părinte conștient.
Formarea mea este în primul rând influențată de rolul meu de mamă, de bazele puse la facultatea de Psihologie și cursurile la care am ales să particip pentru a-mi lărgi aria de cunoștințe și a construi propia viziune în ceea ce privește parentingul. Am urmat cursul de educatoare Waldorf , am lucrat 1 an ca li coordonator educațional și consilier într-o scoală și sunt în formare ca Master NLP.
Clubul Părinților Conștienți este proiectul în care eu mă regăsesc și care mi-a adus cele mai multe împliniri sufletești. Mărturie stau cele peste 100 de ateliere susținute și sutele de părinți care au participat și care mă însoțesc în acest drum.
Ceea ce vă propun să experimentați la atelierele mele este un proces de descoperire personală și de restructurare a viziunilor despre relații și comunicare. Eu cred ca sunt doar un ghid discret în aceasta muncă pe care o faceți voi, părinții minunați care aveți curajul să experimentați și să vă descoperiți pe voi.

Mai multe despre Adriana Boros și articolele sale puteti găsi aici: http://www.parinticonstienti.com/

Când: 4 martie, ora 17:30
Unde: Mendelevium, str. Bănulescu Bodoni 61, ASEM bl. C
Cum: contribuție benevolă: 450 de lei.
Aceasta o puteți achita in avans prin transfer bancar in contul:
MD48VI000225900000286830 Beneficiar: Maria Medinschi.
Vă rog să trimiteți dovada de plată la adresa de email: adriana.boros@parinticonstienti.com pentru a va putea rezerva locul la atelier sau puteti achita inainte de atelier.
Inainte de trasfer, va rog sa completati formularul de inscriere de mai jos. Locul dvs va fi rezervat automat prin efectuarea plății.

Locuri limitate: 25 de persoane

Bookings

Bookings are closed for this event.

About the Author

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

No Related Post