Creștem copii cu încredere și bucurie de viață

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30.10.2018
6:00 pm - 9:00 pm

Location
Fundația Bitonic

Categories


”Tindem să repetăm ceea ce nu vindecăm!”

Fiecare părinte își dorește ce este mai bine pentru copilul lui. Își dorește să ajungă un adult echilibrat, independent, care să aibă curaj, să știe ce dorește de la viață și să fie conștient de abilitățile pe care le are.

Însă, de multe ori suntem puși în fața faptului că nu știm cum să ne ajutăm copilul, cum să îl motivăm corect, cum să îl ghidăm pentru a-și atinge potențialul lui maxim. Simțim de multe ori că strategiile noastre nu funcționează, că lumea este într-o schimbare continuă și că noi trebuie să pregătim copilul pentru a face față unei lumi despre care nu știm foarte multe. Este greu să ne imaginăm cum va fi lumea peste 20 de ani. Mai ales că ritmul schimbării ne depășește și pe noi de multe ori.

Ceea ce putem face noi pentru copiii noștri acum este să le fim un ghid de nădejde care să îi ajute să se descopere și să se înțeleagă, să le creăm un atașament sănătos încă de la naștere și să le dezvoltăm stima de sine și încrederea în ceea ce sunt ei și să reușim să dezvoltăm acele părți ale personalității lor care să îi ajute să se bucure de realizările lor. Pentru că aceste premise sunt valabile indiferent de modul în care lumea va arată în viitor.

Dar oare putem să susținem copilul să își dezvolte aceste abilități dacă noi nu ajungem să ne cunoaștem pe noi înșine să înțelegem care sunt propriile motivații, valori, abilități și viziuni asupra vieții, asupra ființei umane și asupra relațiilor.

  • Așa că vă invit la un atelier mai deosebit, în care vom conștientiza experiențial multe lucruri despre noi înșine și vom analiza împreună ce acțiuni susțin dezvoltarea stimei de sine, a rezilienței și a măiestriei.
  • Ne vom juca, ne vom analiza, vom discuta și vom conștientiza aspecte importante despre noi și copiii noștri.
  • ce înseamnă să ai încredere în tine, de fapt?
  • vom răspunde la o întrebare foarte importantă: Cine sunt eu? ca om, ca părinte? ca relaționare ?
  • vom învăța ce este un feedback și cum putem oferi un feedback eficient și personal, fără să criticăm sau să judecăm
  • Vom discuta despre reziliență. De ce este importantă, cum se dezvoltă, cum o putem utiliza în favoarea noastră
  • Vom discuta despre cum putem motiva copiii și cum arată învățarea asumată.
  • Ce este gândirea critică? Și cum se dezvoltă.
  • Ne vom simți bine și ne vom bucura :)

Când: 30 octombrie, ora 18:00
Unde: Fundatia Bitonic
Cum: Pentru o desfășurare bună a eventului și datorită faptului că locurile sunt limitate, vă rugăm să vă rezervați locul accesând butonul: Rezervă acum. Donație recomandată 300 lei.

Participarea la cele 2 ateliere din octombrie, vă aduce un preț de 500 lei pentru cele 2 ateliere.

_________________________________________________________________________

Adriana Boros Fondator al Clubului Părinților Conștienți și al comunității UpGrade in Educație.

Odată cu nașterea mea ca mama, dragostea pentru psihologie a reînviat într-o formă foarte neașteptată. Nu m-aș fi gândit că voi deveni atât de pasionată de parenting, de educație și de dezvoltarea mea personală în aceste domenii. Responsabilitatea de a crește și ghida o persoană, m-a făcut să reevaluez toate valorile mele, toate viziunile legate de educație și nevoi. Am ajuns la concluzia că, făcând o combinație între instinct și ceea ce înveți sau ai învățat prin experiență, reușești să ajungi pe drumul corect înspre cunoașterea de sine și devenirea ta ca părinte conștient.

Formarea mea este în primul rând influențată de rolul meu de mamă, de bazele puse la facultatea de Psihologie și cursurile la care am ales să particip pentru a-mi lărgi aria de cunoștințe și a construi propia viziune în ceea ce privește parentingul. La moment sunt în formare ca educatoare Waldorf, precum și în terapia Imago. Clubul Părinților Conștienți este proiectul în care eu mă regăsesc și care mi-a adus cele mai multe împliniri sufletești. Mărturie stau cele peste 100 de ateliere susținute și sutele de părinți care au participat și care mă însoțesc în acest drum.

Ceea ce vă propun să experimentați la atelierele mele este un proces de descoperire personală și de restructurare a viziunilor despre relații și comunicare. Eu cred ca sunt doar un ghid discret în aceasta muncă pe care o faceți voi, părinții minunați care aveți curajul să experimentați și să vă descoperiți pe voi.

Mai multe despre Adriana Boros și articolele sale puteti găsi aici: http://www.parinticonstienti.com/

Bookings

Bookings are closed for this event.

About the Author

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

No Related Post