Cine sunt eu? Cine este copilul meu

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 24.10.2018
6:00 pm - 9:00 pm

Location
Burtica Mea

Categories


Cine sunt eu? Cine este copilul meu? Care sunt etapele de dezvoltare ale ființei umane?

O întrebare pe care mulți dintre noi am gândit-o.

Răspunsurile sunt variate, dar niciodată pe deplin mulțumitoare. Pentru a răspunde la aceasta întrebare este important să știm foarte multe lucruri despre cum se dezvoltă ființa umană și să înțelegem toți factorii care ne-au format și ne-au modelat să ajungem persoanele care suntem azi.

Asta ne va ajuta să ne înțelegem mai bine copiii și să facem alegeri conștiente în modelele pe care le livrăm.

Neuro-biologia și psihologia dezvoltării au oferit câteva perspective revoluționare despre acest subiect. Acestea au schimbat modul în care se gândește și se livrează educația. Și au schimbat modul în care relaționează părinții cu copiii.

Vă invit să povestim despre dezvoltarea neuro-biologică a copiilor, despre nevoile esențiale la care trebuie să răspundem ca părinți și să discutăm împreună ce se întâmplă în viața copiilor în primele două etape esențiale de dezvoltare: perioada 0-7 ani și perioada 7-14 ani.

“Fiecare părinte pornește în călătoria parentajului cu imagini despre cum va fi. În cea mai mare parte, aceste viziuni sunt fantezii. Avem convingeri, valori și presupuneri pe care nu le-am probat niciodată. Mulți dintre noi nici nu văd un motiv pentru care să își pună ideile la îndoială, fiindcă suntem de părere că sunt corecte și nu e nimic la care mai trebuie să ne gândim.

Viziunea copiilor este POZITIVĂ, vin din partea ESTE, nu din partea NU ESTE. Ei știu că pot și că vreau. Potențialul lor este pur și simplu. Și fiecare copil are un destin pe care trebuie să îl trăiască. Ei vin deja cu o schiță legată de cine sunt și ce vor să fie pe lume. Datoria noastră este să îi ajutăm să realizeze asta.

La aceast workshop vom discuta despre:

  • Dezvoltarea copiilor în funcție de cele 2 perioade importante: 0-7 ani și 7-14 ani
  • Neurobiologia și dezvoltarea copiilor
  • Nevoile copiilor în fiecare perioadă de dezvoltare și cum putem răspunde acestor nevoi
  • Legatura dintre imaginea de sine și învățare”
  • care sunt factorii importanți care ne determină dezvoltarea și evoluția
  • comunicarea eficientă și cum putem îmbunătății competențele noastre de comunicare.

_________________________________________________________________________

Acest atelier este primul din seria de ateliere organizate Clubul Părinților Conștienți  sub sloganul Creștere și devenire în relația părinte copil

Dacă doriți să vă înscrieți la toată seria de ateliere puteți să o faceți accesând linkul de mai sus și veți beneficia de o reducere de 20% pentru participare. În același timp ne-am dori să creăm un spațiu în care să mergem împreună înainte ca un grup compact care să lucreze împreună, să traiscă procese și să se cunoască unii pe alții. Credem că un astfel de demers este unul profund și ne permite să explorăm mult mai multe fațete împreună.

_________________________________________________________________________

Cum:
Prețul unui atelier este de 80 de ron/ pers sau 120 ron cuplu
Pentru partriciparea la toate cele trei ateliere, beneficiti de o reducere de 20 %, adica 320 Ron.
Seria de ateliere este gândită ca un drum pe care să mergem împreună. Si conexiunile de proces sunt neprețuite când sunt făcute cu dăruire și asumare.
Pentru înscrieri am creat acestți butonul Rezerva Acum
Vă rog să specificați dacă doriți să participați doar la anumite ateliere și denumirea lor când vă înscrieți.
După înscriere veți primi mai multe detalii despre desfăsurare și modalitatea de plată.


Adriana Boros Fondator al Clubului Părinților Conștienți și al comunității UpGrade in Educație.

Odată cu nașterea mea ca mama, dragostea pentru psihologie a reînviat într-o formă foarte neașteptată. Nu m-aș fi gândit că voi deveni atât de pasionată de parenting, de educație și de dezvoltarea mea personală în aceste domenii. Responsabilitatea de a crește și ghida o persoană, m-a făcut să reevaluez toate valorile mele, toate viziunile legate de educație și nevoi. Am ajuns la concluzia că, făcând o combinație între instinct și ceea ce înveți sau ai învățat prin experiență, reușești să ajungi pe drumul corect înspre cunoașterea de sine și devenirea ta ca părinte conștient.

Formarea mea este în primul rând influențată de rolul meu de mamă, de bazele puse la facultatea de Psihologie și cursurile la care am ales să particip pentru a-mi lărgi aria de cunoștințe și a construi propia viziune în ceea ce privește parentingul. La moment sunt în formare ca educatoare Waldorf, precum și în terapia Imago. Clubul Părinților Conștienți este proiectul în care eu mă regăsesc și care mi-a adus cele mai multe împliniri sufletești. Mărturie stau cele peste 100 de ateliere susținute și sutele de părinți care au participat și care mă însoțesc în acest drum.

Ceea ce vă propun să experimentați la atelierele mele este un proces de descoperire personală și de restructurare a viziunilor despre relații și comunicare. Eu cred ca sunt doar un ghid discret în aceasta muncă pe care o faceți voi, părinții minunați care aveți curajul să experimentați și să vă descoperiți pe voi.

Mai multe despre Adriana Boros și articolele sale puteti găsi aici: http://www.parinticonstienti.com/

Bookings

Bookings are closed for this event.

About the Author

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

No Related Post