Creștem copii cu bucurie și stimă de sine

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05.04.2018
5:30 pm - 9:00 pm

Location
Fundația Bitonic

Categories


Sursele elementare ale fericirii în ansamblul ei sunt iubirea și compasiunea, un sentiment de bunătate și căldură față de cei din jur.  Dalai Lama

Fiecare părinte își dorește ce este mai bine pentru copilul lui. Își dorește să ajungă un adult echilibrat, independent, care să aibă curaj, să știe ce dorește de la viață și să fie conștient de abilitățile pe care le are.

Însă, de multe ori suntem puși în fața faptului că nu știm cum să ne ajutăm copilul, cum să îl motivăm corect, cum să îl ghidăm pentru a-și atinge potențialul lui maxim. Simțim de multe ori că strategiile noastre nu funcționează, că lumea este într-o schimbare continuă și că noi trebuie să pregătim copilul pentru a face față unei lumi despre care nu știm foarte multe. Este greu să ne imaginăm cum va fi lumea peste 20 de ani. Mai ales că ritmul schimbării ne depăsește și pe noi de multe ori.

Ceea ce putem face noi pentru copiii noștri acum este să le fim un ghid de nădejde care să îi ajute să se descopere și să se înțeleaga, să le creăm un atașament sănătos încă de la naștere și să le dezvoltăm stima de sine și increderea în ceea ce sunt ei și să reușim să dezvoltăm acele părți ale personalității lor care să îi ajute să se bucure de realizările lor. Pentru că aceste premise sunt valabile indiferent de modul în care lumea va arată în viitor.

Dar oare putem să susținem copilul să își dezvolte aceste abilități dacă noi nu ajungem să ne cunoaștem pe noi înșine să înțelegem care sunt propriile motivații, valori, aboiltăți și viziuni aspura vieții, asupra ființei umane și asupra relațiilor.

Așa că vă invit la un atelier mai deosebit, în care vom conștientiza experiențial multe lucrurui despre noi înține și vom analiza împreună ce acțuini susțin dezvoltarea stimei de sine, a rezilienței și a măiestriei.

Ne vom juca, ne vom analiza, vom discuta și vom conștientiza aspecte importante despre noi și copiii noștri.

  • vom înțelege ce înseamnă stima de sine și cum se dezvoltă
  • vom răspunde la o întrebare foarte importantă: Cine sunt eu? ca om, ca părinte? ca relaționare ?
  • vom experimenta comunicarea non violentă și vom înțelege cum ne identificăm nevoile
  • vom învăța ce este un feedback și cum putem oferi un feedback eficient și personal, fărăr să criticăm sau să judecăm
  • ne vom simți bine și ne vom bucura :)

Când: 5 aprilie, ora 17:30

Unde: Fundatia Bitonic

Cum: Pentru o desfășurare bună a eventului și datorită faptului că locurile sunt limitate, vă rugăm să vă rezervați locul accesând butonul: Booking. Contribuție recomandată 250 lei.

Bookings

Bookings are closed for this event.

About the Author

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

No Related Post