#Am curajul sa spun

0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

De cele mai multe ori este greu să vorbim de părțile dificile care vin la pachet cu viața de părinte. Pornind de la ideea articolului Când nu vorbim despre lucrurile de care ne este rușine, mi-am dorit să lansăm o mișcare testimonial, în care să publicăm poveștile mamelor care au trecut prin greutăți la naștere sau după nașterea copilului, poveștile mamelor care s-su confruntat cu depresia post-natală, poveștile mamelor și vina pe care o simțim de cele mai multe ori atunci când ni se pare că nu facem destul pentru copilul nostru.

amcurajulsaspunPentru că nu întotdeauna fericirea este primul sentiment pe care îl simțim atunci când devenim mame sau chiar când aflăm că vom fi mame. Și cred ca dacă reușim să vorbim deschis despre lucrurile care ne frământă, care ne sperie sau pe care credem că trebuie să le ascundem, începem procesul de vindecare și putem astfel să ne descoperim pe noi înșine.

Cel mai important aspect al acestei mișcări, este faptul că citind aceste mărturii, alte mame nu se vor simți singure, vor găsi sprijinul și încrederea că pot să treacă peste greutăți să se vor simți inspirate de toate poveștile frumoase pe care sper să reușim să le adunăm aici.

Astfel, cele care vreți să ne scrieți povestea voastră, vă rog să ne trimiteți un email la adresa: adriana.boros@parinticonstienti.com. În funcție de opțiunea voastră, povestea voastră poate să rămână anonimă sau nu.

Poveștile vor fi publicate pe rând, într-o secțiune specială pe situl nostru www.parinticontienti.com

Așteptăm cu drag și speranță testimonialele voastre. Pentru că împreună putem sprijini alte mame care trec acum prin momente dificile.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

About the Author

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these